Screening

Går du till en optiker så gör han en fullständig synundersökning så du är säker på att du får glasögon eller linser med korrekt styrka.

Glasögonen är unika och speciellt anpassade för dig. Man kan chansa och köpa glasögon utan syntest men risken är att du inte får önskad effekt och att de dessutom kan försämra din syn ytterligare.

Jag kommer först att gå igenom en screeningprocess, för att fastslå din utgångspunkt. Screeningen som tar en timme, ger en komplett bild av din kropps funktionsnivå.

“Det fina är att hans metoder verkligen funkar. Med Lars träning tappade jag rätt så snart 3-4 kilo vilket jag hållit i snart ett år, jag är lugnare och jag känner mig starkare inifrån, och framför allt så tycker jag fortfarande det är väldigt kul att träna” Läs flera referenser här.

Där efter lägger jag upp ditt träningsprogram, utifrån dina resultat från screening och dina mål. Detta för att säkerställa att du får ett individanpassad träningsprogram som är anpassat för just dig. Ett allmänt träningsprogram kan aldrig bli lika effektivt som ett individuellt anpassat program när det gäller att maximera potential och förebygga skador.