Personlig träning online

Jag erbjuder följande tjänster online:

Screeningprocess, personlig träning & 10 veckors omvandlingsprocess

 • Jag kommer först att gå igenom en screeningprocess, för att fastslå din utgångspunkt.Screeningen tar en timme och ger en komplett bild av din kropps funktionsnivå, samt avslöjar dolda svagheter,vilket kommer att hjälpa dig att bygga upp kroppens naturliga rörelsebanor, maximera din potential och förhindra skador.
 • Jag sätter mig in i dina behov och mål, och skräddarsyr därefter ett komplett tränings och rörlighetsprogram, där jag tar hänsyn till dina förutsättningar, stressnivå, kost och sömnkvalité. Jag kommer gärna hem till dig och gör screening (dock bara om du bor i Skåne).
 • Analys av din nuvarande kost, utvärdering av det du äter, uträkning av energiprocent av kolhydrater, proteiner och fetter. Jag räknar ut om du äter rätt fett och om du eventuellt har brister i mikronärings ämnen. Du måste också lära dig 10 nya vanor, som man ska påbörja under de följande 10 veckorna, dvs en ny vana varje vecka. Två månaders mail support där du ställer frågor ingår.

  Personlig träning & 10 veckor
  s omvandlingsprocess

 • Jag sätter mig in i dina behov och mål, och skräddarsyr därefter ett komplett tränings och  rörlighetsprogram där jag tar hänsyn till dina förutsättningar, stressnivå, kost och sömnkvalité.
 • Analys av din nuvarande kost, utvärdering av det du äter, uträkning av energiprocent av kolhydrater, proteiner och fetter. Jag räknar ut om du äter rätt fett och om du eventuellt har brister i mikronärings ämnen. Du måste också lära dig 10 nya vanor, som man ska påbörja under de följande 10 veckorna, dvs en ny vana varje vecka. Två månaders mailsupport där du kan ställa frågor ingår.

  10 veckor
  s kost omvandlingsprocess

 • Analys av din nuvarande kost, utvärdering av det du äter, uträkning av energiprocent av kolhydrater, proteiner och fetter. Jag räknar ut om du äter rätt fett och om du eventuellt har brister i mikronärings ämnen. Du måste också lära dig 10 nya kostvanor, som man ska påbörja under de följande 10 veckorna, dvs en ny vana varje vecka. Två månaders  mailsupport där du kan ställer frågor (ej träningsrelaterade frågor) ingår.

  Personlig träning

 • Jag sätter mig in i dina behov och mål, och skräddarsyr därefter ett komplett tränings och rörlighetsprogram, där jag tar hänsyn till dina förutsättningar, stressnivå, kost och sömnkvalité. Två månaders mailsupport där du ställer frågor ingår.

Komma igång
Kontakta mig gärna och berätta vad du vill ha hjälp med. Jag återkommer till dig och berättar vad jag kan göra för dig och känner du att jag kan ge dig det du vill ha så sätter vi igång. Först när du bestämt dig skickar jag en faktura till dig.

När din inbetalning är mottagen sänder jag ut några frågeformulär som jag vill att du besvarar och att du skickar in en kostdagbok för tre dagar.