Personlig träning

Det är min övertygelse att människan är av naturen atletisk och byggd för rörelse. Jag arbetar med att återställa och bygga upp din fysiska kapacitet och prestationsförmåga vilket avsevärt förbättrar din livskvalitet. Din kropp blir extremt effektiv i allt du gör, inte bara i träningslokalen utan även i vardagslivet med gräsklippning, lek med barnen och tunga matkassar som ska bäras hem.

För att du ska uppnå ditt optimala resultat använder jag mig av samma metoder som används vid träning av elitidrottare. Jag är är certifierad personlig tränare och Z-Health® R-Phase och I-Phase certifierad.

“Jag bad Lars om hjälp, förstod varför tidigare träning inte fungerade längre och mötte en kunskap om kroppen och träning som jag inte har stött på tidigare. Från dag 1 blev jag av med huvudvärk och migrän!” Läs flera referenser här.

Mitt fokus är nya evidensbaserade metoder för att omvandla din kropp radikalt. Innan du påbörjar uppbyggnaden av din nya kropp är det oerhört viktigt att man genomgår en professionell utvärdering, en så kallad screening, läs mer här. När du har personlig träning med mig, kan du också välja att starta en 10 nya vanor omvandlingsprocess.

Den personliga träningen äger rum på Träningsstudio Nionde i Höör. Personlig träning kan köpas som en timme eller som ett paket av 6 och 12 timmar.

“Lars är oerhört kunnig inom sitt område, men han är inte bara engagerad i träningen utan även i mig som tränande” Läs flera referenser här.

Boka 30 minuters kostnadsfri rådgivning. Där går vi igenom dina mål och du får ett förslag till en träningsplan och ett kostnadsförslag. Se avtalsbestämmelser för personlig träning här och se prislista här. Om du har ett särskilt önskemål eller om du vill köpa presentkort till personlig träning, vänligen kontakta mig på mail: lars@larsavemarie.se