Personlig gruppträning

Personlig gruppträning erbjuder mycket av de fördelar som finns med personlig träning, men med gruppdynamik som ett extra element.

Träningen är individuellet anpassat i olika svårighetsgrader. Det tas hänsyn till dina individuella behov och din skadehistorik. Du kommer att skapa en friskare och starkare dig.

Som deltagare i laget får du noggranna instruktioner i övningar och gör övningarna i din egen takt. Du får feedback av dessa övningar hela tiden, något som normal inte är möjligt vid passträning. Jag har genom åren undervisat mer än 1700 timmar av gruppträning och jag har stor rutin och erfarenhet av att undervisa grupper och att vägleda på ett pedagogiskt sätt.

“Lars är en inspirerande och kunnig instruktör som förmedlar sina kunskaper på ett lättförståeligt sätt. Han ger individuella instruktioner under sina gruppträningar, vilket är väldigt viktigt för att undvika skador och för att få in ett riktigt rörelsemönster” Läs flera referenser här.

Personlig gruppträning är en enastående möjlighet för dig som gärna vill börja träna och som vill starta på ett säkert och tryggt sätt. Alla gruppträningpass innehåller styrke- och konditionsövningar och bygger på funktionella rörelsemönster som förbättrar och tränar upp din uthållighet, styrka, rörlighet, koordination, smidighet och balans.

Välj bland följande aktiviter:
Kettlebells
Peak Movement

Se hur man anmäler sig här. Se prislista här. Om du har ett särskilt önskemål, vänligen kontakta mig på mail: lars@larsavemarie.se.