Om Lars

Jag är certifierad personlig tränare ochläser till sjukgymnast. Mitt fokus är nya evidensbaserade metoder för att omvandla din kropp radikalt. Min specialitet är att optimera kroppens funktioner, öka prestanda och smärtlindring. Med över 2000 timmars personlig träning har jag har stor erfarenhet i vad som fungerar i verkligheten, vilka metoder som får människor att nå sina mål.

Träning har alltid varit min passion, och jag har arbetat heltid i fitnessbranschen sedan 2006. Dessutom har jag arbetat med ledningen på träningscenter och på koncernnivå, vid en av de största danska träningskedjorna, tills jag beslutade att startar eget företag.

Min ambition är att vara en av de bästa inom mitt yrkesområde i Sverige. Jag spenderar 8-10 timmar per vecka för att hålla mig uppdaterad, med mig är du säker på att alltid ha den senaste evidensbaserade kunskapen. Utbildad vid instruktörskolan som certifierad personlig tränare och fitnessinstruktör. Certifierad av Federation of International Sports Aerobic and Fitness och godkänd FaR-ledare (fysisk aktivitet på recept) av Skåneidrotten.

Se prislista här och läs mina referenser här. Du kan läsa om några av de metoder som jag har inspirerats av här och se mitt curriculum vitae här. Om du har ett särskilt önskemål vänligen kontakta mig på mail: lars@larsavemarie.se.